Tessa fotografeert

Een website die persoonlijk en betaalbaar is?

En ook nog eens makkelijk te onderhouden?

Dan kan ik je verder helpen!

Websitebouwer

Ik ben een betrouwbare webdesigner in Amersfoort die voor jou een persoonlijke én betaalbare website maakt.
WordPress is daar uitermate geschikt voor. Het is het populairste content management systeem (CMS) ter wereld om websites mee te bouwen en te onderhouden. WordPress is gratis en meer dan de helft van alle websites met een CMS gebruikt het. Met WordPress kan je pagina’s aanmaken, vullen en de indeling van de site vormgeven. Groot voordeel: je hebt geen technische kennis voor nodig.

Op een creatieve manier denk ik graag met je mee over jouw toekomstige website. Ik help je om een duidelijke en overzichtelijke website neer te zetten die niet al te technisch is, makkelijk zelf bij te houden, en die voorziet in een 1e behoefte. Namelijk de online presentatie van jezelf, je bedrijf of je werk. Door constructief met je mee te denken probeer ik je daar zo goed mogelijk bij te helpen. Door de juiste vragen te stellen laat ik je nadenken over je bedrijf. Het is de bedoeling om er een leuk project van te maken waar je met een tevreden gevoel naar terug kijkt.

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan doen en wil je meer (vrijblijvende) informatie, neem dan contact met me op.

Onderhoud kost ook tijd

Het kan zijn dat je al een website hebt. Een website bijhouden kost ook tijd zoals je waarschijnlijk gemerkt hebt. En eigenlijk heb je die tijd helemaal niet want je wilt met je bedrijf bezig zijn. Ook dan kun je contact met mij opnemen. Laat me weten waar je tegenaan loopt. Ook al gaat het maar om een paar uurtjes per maand. Ik kan dat voor je uit handen nemen. Doen we allebei waar we goed in zijn.

Je kunt mij bellen, een e-mail sturen of het contactformulier gebruiken.