Ik ben een webdesigner en fotograaf in Amersfoort. Met behulp van WordPress maak ik moderne en overzichtelijke websites met een frisse uitstraling. Meestal voor zelfstandigen & kleine organisaties. Daarvoor maak ik gebruik van bestaande templates. Met een voorkeur voor de standaard templates van WordPress zelf, de twenty-en nog wat. Ik houd het graag simpel en voeg liever later toe wat nodig is. Veel themes zitten tjokvol functionaliteiten die lang niet iedereen nodig heeft. Vooral de doelgroep waar ik graag voor werk zit vaak helemaal niet te wachten op al die mogelijkheden en functionaliteiten. Een groot voordeel is dat ik hierdoor veel tijd & en geld bespaar. In  een mum van tijd zet ik voor jou een website in elkaar. Ideaal voor mensen met haast of een klein budget, niet alleen in Amersfoort.

Om van zo’n standaard website wel jóuw website te maken kun je gebruik maken van mooie foto’s. Dat kan ik voor je regelen. Veel moderne websites bestaan voornamelijk uit beeldvullende afbeeldingen. Een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Klinkt cliché maar is het niet. Door mooie foto’s te plaatsen sla je twee vliegen in één klap: ten eerste is het oogstrelend en ten tweede maken de foto’s de website persoonlijk. Omdat ik naast webdesigner in Amersfoort ook fotograaf ben kan ik de foto’s gelijk optimaliseren voor het web.

Door mijn openheid en enthousiasme ben ik uitermate toegankelijk en prettig om mee in contact te zijn en samen te werken. Ik luister goed en probeer zo veel mogelijk met je mee te denken.

Omdat ik niet van dikdoenerij houd maak ik ook niet zulke websites. Ik houd het graag simpel, in bijvoorbeeld mijn taalgebruik maar ook jouw website. Maak het vooral niet te ingewikkeld. Dan komt je boodschap ook beter over.

Behulpzaam, betrouwbaar en betrokken zijn eigenschappen die mij kenmerken.