Ik ben een websitebouwer in Amersfoort. Mijn specialisatie is het bouwen van websites voor zzp’ers en ondernemingen tot 20 medewerkers.

Met behulp van WordPress maak ik moderne en overzichtelijke websites met een frisse uitstraling. Ik merk vaak dat vooral beginnende ondernemers niet precies weten wat ze willen behalve dat ze een website willen/nodig hebben. Mijn kracht ligt in het meedenken over wat je nodig hebt. Ik ontzorg je en regel alles wat daarbij komt kijken; domeinnaam, website en e-mail. We gaan samen van: Ik wil een website naar: Ik heb een website.

In eenvoud ligt de grootste kracht

Ik geloof in de kracht van eenvoud. Ik houd de basis graag simpel en voeg alleen toe wat nodig is. Een groot voordeel hiervan is dat ik vrij snel een website voor je kan realiseren. Mijn motto is: maak het vooral niet te ingewikkeld. Dan komt je boodschap ook beter over.

Een foto zegt soms meer dan 1000 woorden

Om van zo’n standaard theme wel jóuw website te maken personaliseer ik het theme natuurlijk wel. Ik gebruik hetzelfde lettertype dat jij in je logo gebruikt. Ik gebruik kleuren(combinaties) die bij jou bedrijf passen. En natuurlijk mooie maar vooral eígen foto’s. Dat kan ik voor je regelen. Naast websitebouwer ben ik ook fotograaf. Mooie foto’s maken jouw website persoonlijker. Hier ga je naar mijn fotografie website.

Door mijn openheid en enthousiasme ben ik uitermate toegankelijk en prettig om mee in contact te zijn en samen te werken. Ik luister goed en denk graag met je mee.

Behulpzaam, betrouwbaar en betrokken zijn eigenschappen die mij kenmerken.