Foto van hei bij de Soesterduinen

Een website op maat gemaakt

En toch een betaalbare website?

Dan kan ik je verder helpen!

Ik ben een betrouwbare en betrokken webdesigner in Amersfoort die voor jou een persoonlijke én betaalbare website maakt.
Ik doe dat met behulp van WordPress. Mijn favoriete doelgroep zijn zzp’ers, kleine ondernemingen, stichtingen en verenigingen. En daar is WordPress uitermate geschikt voor. 

Creatief

Op een creatieve manier denk ik graag met je mee over jouw toekomstige website. Ik bouw voor jou een duidelijke en overzichtelijke website die niet al te technisch is, makkelijk zelf bij te houden, én die voorziet in een 1e behoefte. Namelijk de online presentatie van jezelf, je bedrijf of je werk. Door constructief met je mee te denken probeer ik je daar zo goed mogelijk bij te helpen. Door de juiste vragen te stellen laat ik je nadenken over je bedrijf. Het is de bedoeling om er een leuk project van te maken waar je met een tevreden gevoel naar terug kijkt.

Werkwijze

Meestal begint het met een vragenlijstje. Ik stuur jou een vragenlijst en die stuur je mij ingevuld weer terug. Aan de hand van de antwoorden maak ik een projectbeschrijving die ik naar je toe stuur. Het klinkt waarschijnlijk als ingewikkeld gedoe voor een ‘simpele’ website maar dat is het niet. Het is vooral handig. Jij kunt nu lezen of ik begrepen heb wat jij wilt en ik heb een leidraad. De projectbeschrijving stuur ik weer naar je toe en jij stuurt mij die ondertekend weer retour. Daarna ga ik gelijk voor je aan de slag!

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan doen en wil je meer (vrijblijvende) informatie, neem dan contact met me op.

Onderhoud kost ook tijd

Het kan zijn dat je al een website hebt maar daar niet helemaal tevreden meer over bent. De website is misschien al iets verouderd of de informatie is niet meer up-to-date. En een website bijhouden kost ook tijd zoals je waarschijnlijk inmiddels gemerkt hebt. En eigenlijk heb je die tijd helemaal niet want je wilt met je bedrijf bezig zijn. Neem contact met mij op en laat me weten waar je tegenaan loopt. Ook al gaat het maar om een paar uurtjes per maand. Ik kan dat voor je uit handen nemen. Doen we allebei waar we goed in zijn.

Je kunt mij bellen, een e-mail sturen of het contactformulier gebruiken.