pop art woman

Waar zit ik?

Heb ik je interesse gewekt en ben je benieuwd wat ik voor je kan doen? Bij mij thuis staat een grote vierkante keukentafel waar we aan kunnen gaan zitten brainstormen. Dan drinken  we samen een kopje thee of koffie en kijken we of het klikt. Voor mij is dat belangrijk. Ik heb graag een goed contact met mijn opdrachtgevers. Alleen zo kan ik mooie foto’s maken of de website bouwen die jij voor ogen hebt.

Op een creatieve manier denk ik graag met je mee over jouw toekomstige (of nieuwe) website. Ik ben erg praktisch en doelgericht ingesteld. Dat komt goed van pas bij het bouwen van een website.

Fotograferen kom ik graag bij jou thuis doen. Lang niet iedereen voelt zich gelijk op zijn gemak met een camera voor zijn neus. Dan is het prettig wanneer je in je eigen omgeving bent. Wanneer dat onhandig is kun je ook naar mij toe komen. Ik heb een extra kamer die ik kan inrichten als studio.

Je kunt contact met mij opnemen door

Buro van Swoll – Schellingwoudegracht 1 – 3826 CM Amersfoort