Popart retro woman

Wat doe ik?

Fotograferen en websites bouwen.

Van mensen fotograferen krijg ik veel energie, daar word ik echt blij van. Mooie foto’s maken van mensen en menselijke gebeurtenissen. Het liefst op een natuurlijke manier zoals ze op dat moment zijn .

Ik ben een rustige fotograaf en kom ook bij de mensen thuis. Dat is vertrouwd en daar voel je je op je gemak.
Gemiddeld duurt een sessie een uur. Ik neem alle tijd, kennismaken en een gezellig praatje horen daar zeker bij. Zo ontstaan er leuke en ontspannen foto’s. Want voor het maken van een mooi portret heb je vertrouwen nodig.

Websites bouwen is een hele andere tak van sport. Ook leuk!

Ik help je om een duidelijke en overzichtelijke website neer te zetten die niet al te technisch is, makkelijk zelf bij te houden, en die voorziet in een 1e behoefte. Namelijk de online presentatie van jezelf, je bedrijf of je werk. Door constructief met je mee te denken probeer ik je daar zo goed mogelijk bij te helpen. Door de juiste vragen te stellen laat ik je nadenken over je bedrijf. Het is de bedoeling om er een leuk project van te maken waar je met een tevreden gevoel naar terug kijkt.

Voor wie? Voor zzp’ers, eenmanszaken, startende ondernemers, kleine bedrijven die zich zakelijk digitaal willen presenteren.