Wie ben ik?

en waarom ben ik met Buro van Swoll begonnen?

Jarenlang heb ik in de horeca en in de IT gewerkt. Ik ben opgegroeid in Bergen en mijn ouders hadden daar een hotel. Na de middelbare school wilde ik een tijdje naar het buitenland en ging de horeca werken. Van de horeca ben ik in de IT beland. Dat zijn allebei dienstverlenende beroepen waar je veel met mensen te maken hebt en ik werk graag met mensen.

Webdesign

Op een gegeven moment tijd word het tijd voor iets anders. Ik wilde wat meer creatief bezig zijn en minder met het oplossen van problemen.
Bovendien wilde ik graag iets doen waarbij ik niet gebonden ben aan een plaats. En iets wat ik overal ter wereld uit kan oefenen. Het is mijn droom om meerdere weken per jaar het wonen te kunnen verdelen over Kals am Großglockner, Spanje en Amersfoort. Het beroep webdesigner sprak mij aan en het voldoet aan al mijn wensen. Hierin kan ik mijn creativiteit kwijt, ik kan mijn oplossend vermogen inzetten en ik kan mensen helpen. Buro van Swoll was geboren!

Hoe ik jou kan helpen

Ik kan jou helpen met het bouwen van je website. Daarvoor gebruik ik WordPress. Dat is het populairste content management systeem (CMS) ter wereld. De standaard templates van WordPress zelf zijn vaak prima te gebruiken. Ze hebben een moderne uitstraling en voorzien in de behoefte van de doelgroep waar ik graag voor werk.

Mijn filosofie

De meeste websites die ik maak, maak ik voor zzp’ers, startende ondernemers en kleine bedrijven. Het is heel leuk om met deze doelgroep samen te werken. Vaak weet je wel dat je een website wilt (of nodig hebt) maar verder? Mijn kracht ligt juist in het meedenken over jouw website. Vaak zit ik vol met ideeën en er bestaat niks leukers dan met die ideeën ook ondernemend aan de slag te gaan. Een website moet bij jou en je bedrijf passen. Tenminste dat vind ik. Het is namelijk de online presentatie van jezelf, je bedrijf of je werk. Ik doe dat door de website een persoonlijk  tintje te geven zodat het ook echt jóuw website is.

Het is de bedoeling om er een leuk project van te maken waar je met een tevreden gevoel naar terug kijkt.

Door mijn openheid en enthousiasme ben ik uitermate toegankelijk en prettig om mee in contact te zijn.

Tessa Gaakeer