Ik ben een webdesigner en fotograaf in Amersfoort. Met behulp van WordPress maak ik voor jou een moderne en overzichtelijke website met een frisse uitstraling. Daarvoor maak ik gebruik van bestaande templates. Met een voorkeur voor de standaard templates van WordPress zelf, de twenty-en nog wat.

In eenvoud ligt de grootste kracht

Ik houd het graag simpel en voeg liever later toe wat nodig is. Veel themes zitten tjokvol functionaliteiten die je lang niet allemaal nodig hebt voor jouw website. Een aantal voordelen zijn o.a.:

  • overzichtelijk
  • makkelijk
  • duidelijk

Een foto zegt soms meer dan 1000 woorden

Om van zo’n standaard theme wel jóuw website te maken personaliseer ik het theme natuurlijk wel. Ik gebruik hetzelfde lettertype dat jij in je logo gebruikt. Ik gebruik kleuren(combinaties) die bij jou bedrijf passen. En natuurlijk mooie maar vooral eígen foto’s. Dat kan ik voor je regelen. Naast webdesigner ben ik ook fotograaf. Mooie foto’s maken jouw website persoonlijker.

Door mijn openheid en enthousiasme ben ik uitermate toegankelijk en prettig om mee in contact te zijn en samen te werken. Ik luister goed en probeer zo veel mogelijk met je mee te denken.

Dikdoenerij is niet mijn ding dus ik maak ook niet zulke websites. Ik houd het graag simpel, in bijvoorbeeld mijn taalgebruik maar ook bij het inrichten van jouw website. Mijn motto is: maak het vooral niet te ingewikkeld. Dan komt je boodschap ook beter over.

Behulpzaam, betrouwbaar en betrokken zijn eigenschappen die mij kenmerken.