Tessa Gaakeer de webdesigner

Waarom ik als webdesigner Buro van Swoll begonnen ben

Na jarenlang in de horeca en de IT te hebben gewerkt, wilde ik weleens wat anders. Webdesigner leek mij wel wat. Ik ben creatief bezig, kan zo nu en dan mijn technische kennis inzetten en ik help jou.

Buro van Swoll

Zo gezegd zo gedaan, ik heb een opleiding tot professioneel webdesigner gevolgd en ging aan de slag. Bij het bedenken van mijn bedrijfsnaam wilde ik niet per se het woord webdesigner gebruiken. Ik zie mijzelf eerder als een websitebouwer dan als een designer. Mijn meisjesnaam is van Swoll. Die naam heb ik gebruikt in mijn bedrijfsnaam: Buro van Swoll. Het klinkt lekker, ziet er goed uit en is makkelijk te onthouden.

Hoe ik jou kan helpen als webdesigner

Ook ik ben begonnen met html en css. Al snel kwam ik WordPress tegen. Zo’n beetje het populairste content management systeem (CMS) ter wereld. Het is open source en dat spreekt mij wel aan. Het maakt dat je je een beetje onderdeel van een hele grote mondiale familie voelt. De standaard templates van WordPress zelf zijn vaak prima te gebruiken. Ze hebben een moderne uitstraling en zijn vrij gemakkelijk zelf bij te houden.

Mijn filosofie

De meeste websites die ik maak, maak ik voor zzp’ers, (startende) ondernemers, en bedrijven tot 20 werknemers. Deze doelgroep is mijn specialiteit geworden en ik werk er graag mee samen. Ze hebben een website maar weten meestal niet hoe ze dat kunnen realiseren en vormgeven. Mijn kracht ligt juist in het meedenken over jouw website. Vaak zit ik vol met ideeën en er bestaat niks leukers dan met die ideeën ook ondernemend aan de slag te gaan. Een website moet bij jou en je bedrijf passen. Tenminste dat vind ik. Het is namelijk de online presentatie van jezelf, je bedrijf of je werk. Ik doe dat door de website een persoonlijk  tintje te geven zodat het ook echt jóuw website is. Bijkomen voordeel is dat ik ook fotograaf ben. Met eigen beelden wordt jouw website persoonlijk en passend bij jou.

Het is de bedoeling om er een leuk project van te maken waar je met een tevreden gevoel naar terug kijkt.

Door mijn openheid en enthousiasme ben ik uitermate toegankelijk en prettig om mee in contact te zijn.

Tessa Gaakeer