Popart retro woman

Wat doe ik?

Fotograferen en websites bouwen.

Bij beiden kan ik mijn ei kwijt.

k vind het altijd prettig om in ieder geval 1x persoonlijk contact te hebben.

Vragenlijst

Nadat we samen hebben vastgesteld dat het klikt tussen ons, gaan we aan het werk. Misschien heb je de vragenlijst bekeken en in gedachten al wat ingevuld. Dan wil ik die graag zien. Zo niet, dan stuur ik je die alsnog op.

Projectbeschrijving

Aan de hand van de door jou ingevulde vragenlijst maak ik een kleine projectbeschrijving en stuur die naar je terug. Dat is prettig want zo kun je zien of ik begrepen heb wat jij voor ogen hebt. Ook handig voor mij, dat is mijn leidraad.

Wanneer we het er over eens zijn dat de projectbeschrijving klopt met jouw idee, stuur ik je een offerte. Die stuur je ondertekend terug naar mij.

Layout

Ik werk niet met een vast thema of layout. Er zijn veel goede thema’s te vinden en het scheelt jou een hoop geld wanneer je zelf een thema kiest. Wanneer ík voor je op zoek ga kost het je geld. Daar kun je dus goed op besparen. Als je hiervoor kiest leg ik je natuurlijk nog wel uit waar je op moet letten bij het zoeken naar een geschikt thema. Ik raad je in ieder geval aan om op de officiële site van WordPress zelf te kijken.

Het kan ook zijn dat de website zoals jij die voor ogen hebt geen specifiek thema nodig heeft. DAn gebruik ik gewoon een standaard thema van WordPress zelf en vul de functionaliteiten zelf aan. Meestal blijf je dan een stuk flexibeler. Voor deze site heb ik het theme ‘Responsive’ gebruikt en aangepast naar mijn eigen wensen & smaak.

Inrichten

Als je dan een thema hebt gevonden installeer ik het bij een internet provider. Heb je zelf al een domeinnaam vast laten leggen dan heb ik de inloggegevens nodig. Heb je dat nog niet vast laten leggen dan kan ik dat voor je doen.

Daarna richt ik de website in zoals we afgesproken hebben. Dat betekent o.a. een menu aanmaken, contactformulier installeren, en je teksten en fotos’ plaatsen.

Uitleg

Wanneer de site af is prikken we nog een keer een datum zodat ik je kan laten zien hoe het een en ander werkt. Daar trek ik 2 uur voor uit. Mijn ervaring is dat dat meestal lang genoeg is omdat het veel nieuwe informatie in een keer is.