pop art woman met een megafoon

Wie ben ik?

Hoi ik ben Tessa Gaakeer…

Geboren in Amsterdam, getogen in het Noord-Hollandse Bergen en na wat omzwervingen in het buitenland neergestreken in het mooie Amersfoort. Hier woon ik met mijn lieve puberdochter Lobke, mijn stoere man Alrik en onze ondeugende labrador Ollie. En ooit hoop ik nog eens in Spanje terecht te komen…

Veelzijdig

Veelzijdig als ik ben heb ik mij nooit vast kunnen pinnen aan één studie of beroep. Jarenlang heb ik in het buitenland in de horeca gewerkt. Dat was leuk, een soort van op vakantie waar je ook nog geld voor krijgt. Mijn avontuur begon in Meiringen, Zwitserland. Daar heb ik ook ontdekt hoe leuk wandelen is. Mijn liefde voor de bergen was al eerder geboren, nl. in Kals am Großglockner,in Oostenrijk. In dat dorpje kom ik al sinds mijn 4e en gelukkig voor mij heeft mijn broer daar een paar jaar gelden een huis gekocht. Hier ga ik regelmatig met veel plezier naar toe. ‘s Zomers om te wandelen en ‘s winters om te skiën.

Indisch bloed

Er stroomt ook Indisch bloed door mijn aderen. Mijn vader en oma komen beiden uit Indonesië, zodoende heb ik ‘iets’ met de Indische cultuur. Ik voel me echt senang tussen de Indo’s! En als het even kan bezoek ik ieder jaar de Tong Tong Fair in Den Haag.
2x in de week werk ik bij restaurant Kraton in Leusden en dat voelt voor mij bijna niet als werken. Het Indische eten vind ik altijd een feestje en zo weet ik zeker dat ik af en toe een lekker Indisch hapje krijg!

Afwisseling

Ik houd van mensen om me heen en ben oprecht nieuwsgierig naar ze. Maar in de zorg werken wil ik niet. Websites bouwen en fotograferen is voor mij de ideale combinatie. De ene dag lekker in mijn eentje thuis werken en de andere dag veel menselijk contact bij een fotoshoot. 
Door mijn openheid en enthousiasme ben ik uitermate toegankelijk en prettig om mee in contact te zijn en samen te werken.